fbpx

TOP5 Mikulásváró mesekönyv 🎅🏻

Az év talán legizgalmasabb időszaka ez gyermekeinknek, hiszen az adventi várakozás során hirtelen körülöttünk minden kicsit meseszerűbb, varázslatosabb lesz.. ✨ Ajánlónkban összegyűjtöttük a legjobb Mikulásváró mesekönyveket, amelyek segíthetnek Nektek ráhangolódni a közeledő ünnepekre.

Bot Benő - Julia Donaldson

bot_beno
A könyv egy bot-apuka vicces és megható története: szegény Bot Benő folyton bajba keveredik: hol egy kutyának dobálják, hol zászlórúdnak használják, hol meg pecabotnak.
Senki nem érti, hogy ő nem egy egyszerű bot, hanem Bot Benő, akit 3 gyermeke vár otthon, ezért gyorsan haza kell jutnia. Még szerencse, hogy előbb Benő menti meg a Mikulást, majd a Mikulás őt – azzal, hogy hazaviszi a gyerekeinek, akiknek a visszakapott apuka a legeslegjobb karácsonyi ajándék!
A Libri Könyváruházából most kedvezményesen megrendelhető! Itt.

3-5-8 perces mesék - Mikulásra és karácsonyra - Anne Ameling

3_5_8
Egy fárasztó hétköznap után valljuk be, mi szülők néha ingerültek vagyunk, a gyerekek nyűgösek, és még be sem fejeződött, máris kezdődik a következő nap… Az ilyen estékre tökéletes választás a 3-5-8 perces mesék, hiszen akkor is lekaphatjuk a polcról, ha éppen csak pár percünk van az összebújásra. 
A történetek segítenek ráhangolódni a közeledő ünnepekre, és akár egyetlen három perces mese után is érezhetjük, hogy átjár minket a Mikulásvárás és a karácsony emelkedett hangulata. 
A Libri Könyváruházából most kedvezményesen megrendelhető! Itt.

Szofi és a Mikulás - Harcos Bálint​

szofi
Ebben a könyvben minden kisgyerek ősi álma válik valóra: ő lehet a Mikulás jobb keze!
Szofi krampusz lett, és SEGÍTENI fog a Mikulásnak?! Csakhogy ha Szofi elkezd segíteni, akkor minden a feje tetejére áll.. Szálljatok be Ti is a szánba Szofi és a Mikulás mellé, és éljétek át varázslatos, éjjeli utazásukat a háztetők felett! 
A Libri Könyváruházából most kedvezményesen megrendelhető! Itt.

Janó és Janka: Itt a Mikulás! - Annie M. G. Schmidt

janojankamikulas
Janó és Janka kedves történetei generációk óta a gyerekek kedvencei. A lényegre szorítkozó történetmesélés teret enged a gyerekek fantáziájának. Ez a rész a megválaszolja az ilyenkor felmerülő kérdéseket: mint pl. pontosan mikor tehetjük ki a cipőt, vagy hogy vajon a Mikulásnak ki ad ajándékot?!
Janó és Janka – ahogy minden testvérpár – néha összevesznek a nagy izga­lom­ban, de mindig kibékülnek: mert akármit hoz is a Mikulás, a legjobb együtt játszani az új játékokkal!
A Libri Könyváruházából most kedvezményesen megrendelhető! Itt.

Bogyó és Babóca: Télapó, Karácsony - Bartos Erika

bogyo_mikulas
Mindenki ismeri a csigafiút és a katicalányt, ám ez a kedves kis mese a maga bájos egyszerűségével ajánlónk kihagyhatatlan eleme. A könyv Mikulásváró részében Bogyó és Babóca kikészítik kis csizmáikat, de jaj! Bogyó nem veszi észre saját ajándékát, ezért elkeseredésében világgá akar menni. Szerencsére kis barátai (mint mindig 😊) most is a segítségére sietnek…
A Libri Könyváruházából most kedvezményesen megrendelhető! Itt.

Kellemes hangólódást! 🎅🏻

⬇️ Alkalmazás letöltése

Olvasd el ezeket is!

keyboard_arrow_up