Gyerekkel.com
Tatabánya Gyémántfürdő
Szórakozás
📷 Fotóalbum
✍🏻 Leírás

Három szinten kialakított családi élményfürdő részlegünk az év minden napján vendégeink rendelkezésére áll. Nyolc medencénk számtalan élményelemmel gazdagítva teszi emlékezetessé a Gyémánt Fürdőben töltött órákat a család minden tagja számára. A zárt csúszdák mellett sodrófolyosóval, vízeséssel, többféle attrakcióval, a leghidegebb napokban is különleges felfrissülést nyújtó kiúszós medencével várjuk vendégeinket. A kisgyerekkel érkezők kényelmét a vízi kalandok mellett játszóház, pelenkázó és baba-mama szoba segíti.

Sportuszodánk két medencével várja télen-nyáron sportolni vágyó vendégeket.

Strandunk varázslatos környezete, parkja a nyár legszebb vízparti pillanatainak kiváló helyszíneként szolgál. Az öt kültéri medence a legkisebbektől a legbátrabbakig, mindenki számára tartogat szórakozási lehetőséget. A csúszdakomplexum mellett vízi játékok, színes programok, koncertek és sportpályák várják a strandolókat.

A Gyémánt Fürdő speciálisan kialakított szaunavilágában exkluzív környezetben élvezhetik vendégeink a szaunázás relaxáló és egészségre, immunrendszerre gyakorolt jótékony hatását egyaránt. A hagyományos finn szauna és a gőzfürdő mellett infra-, valamint aromakabin található. A rendszeres szaunázás erősíti az immunrendszert, védi a szervezetet a fertőzésektől. Csökkenti a stresszt, elősegíti a nyugodt alvást. A forró levegő és a hideg víz váltakozása edzi a véredényeket, testünket szívósabbá tesszük, fokozódik ellenálló képességünk. A felfrissülésről a hideg vizes merülő medence gondoskodik. A téli hónapokban különleges élményben lehet része vendégeinknek: akár hóval borított környezetben is hűthetik testüket, hiszen kétszintes szaunavilágunk földszintjéről szabadtéri pihenő teraszra is kijárat nyílik.

Nem csak fürdőzéssel és vízi élményekkel várja a legkisebbeket a Gyémánt Fürdő! A gyerekparadicsom számtalan színes lehetőséget nyújt szárazföldön is a legfontosabb családtagok számára! Játékvilágunk biztonságos és önfeledt szórakozást kínál legfiatalabbaknak szüleikkel, kis barátaikkal együtt.

Nyitvatartás:

Élményfürdő és Szauna

Hétfő: zárva

Kedd-csütörtök: 15:00-20:00

Péntek-vasárnap: 09:00-20:00

Uszoda

Hétfő-péntek: 05:30-20:00

Szombat-vasárnap: 07:30-20:00

Játszóház

Kedd-Csütörtök: 15:00-19:00

Péntek-Vasárnap: 09:00-19:00

Strand

Nyitás: nyáron

🎥 Videó
📌 Elhelyezkedés
📋 Címkék
6+6+
3-6 év3-6 év
0-3 év0-3 év
AnimátorokAnimátorok
SZÉP kártyaSZÉP kártya
WellnessWellness
Kültéri játszótérKültéri játszótér
JátszósarokJátszósarok
Wi-fiWi-fi