Gyerekkel.com
Mini Magyarország
Szórakozás
📷 Fotóalbum
✍🏻 Leírás

A történelmi Magyarország és egyben a Kárpát-medence mértani közepén, Szarvason található hazánk egyetlen interaktív makettparkja, a Mini Magyarország. Az ország legnagyobb arborétumában, a Körösök szívében festői környezetben fekvő Szarvasi Arborétumban a látogatók felfedezhetik és soha nem látott perspektívából ismerhetik meg Magyarország történelmi jelentőségű épületeinek, hajóinak, vonatainak minden apró részletében kidolgozott kicsinyített másait.

A két hektáron elterülő Mini Magyarország közel száz interaktív makettel várja a látogatókat a legkisebbektől a nyugdíjas korosztályig. A gombnyomással indítható, mini alagutakon, hidakon, viaduktokon átkelő vasútmakettek, a mini Balatonon és Dunán ringatózó vitorlások, gőzhajók, gombnyomásra megszólaló, hangzó épületek családoknak, baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, nyugdíjaskluboknak egyaránt különleges élményt nyújtanak.

A kisvonatok hazánk leghosszabb szabadtéri vasútmakett pályáján robognak, olyan jeles állomásokat érintve, mint a zombori vagy a kétegyházi vasútállomás.

🎥 Videó
📌 Elhelyezkedés
📋 Címkék
6+
6+
3-6 év
3-6 év
SZÉP kártya
SZÉP kártya
0-3 év
0-3 év
🚪 Nyitvatartás
  • H-V: 08:00 - 19:00