Gyerekkel.com
Balatoni Bob- és Kalandpark
Szórakozás
📷 Fotóalbum
✍🏻 Leírás

Két szuper (összesen 1,5 kilométer hosszú!) bobpálya köré épült szabadidős és kirándulási helyszín egész évben nyitva van, és a bobozáson kívül számos más – részben ingyenes! – szórakozási lehetőséget nyújt, legyen szó egyszerű suli utáni lazulásról, hétvégi programról vagy nyaralásról, buliról, osztálykirándulásról, céges rendezvényről. Már maga a bobozás is dupla élmény, hiszen Magyarországon ez a leghosszabb olyan dupla bobpálya, amelyen a bobok sínre rögzítve futnak.

Csússzatok le az új Panorámapályán, pörögjetek be a 360 fokos kanyarban, élvezzétek a hűsítő sebességet, és gyönyörködjetek a balatoni panorámában! Természetesen másik bobpályánk, az Alagútpálya is élménydús szórakozást kínál: éles döntött kanyarok, bukkanók tarkítják, és egy 15 méter hosszú alagút, amelyben sötétedés után villogó fények fokozzák az adrenalinszintet. A pályák egész évben fogadják a sebességfüggőket, nyári estékre pedig kivilágítjuk őket, hogy akár tízig is végigsüvíthess rajtuk.  Az önfeledt szórakozás mellett természetesen a biztonságra is nagy hangsúlyt helyezünk: a kötött pályára rögzített bobkocsik automata fékje maximalizálja a sebességet (amely azonban így is elérheti a 40 km/órát!), valamint hárompontos biztonsági övvel vannak ellátva.

A csúszásod megörökítéséről a pályán elhelyezett fotópont gondoskodik, az itt készült képet a bejáratnál található Emlékbázisnál kinyomtathatod, vagy kérhetsz ajándéktárgyat a legjobban sikerült fényképeddel.

A park fő elemei kétségtelenül a bobpályák, de az élménykínálat ennél jóval tágabb: a BalatoniBob Szabadidőparkban minden korosztály számára kínálunk valami izgalmasat, így a kikapcsolódás a család valamennyi tagja számára emlékezetes lesz.

Ingyenes élmények

  • Tizenöt méter magas kilátótornyunkból sirályszemszögből csodálhatod meg a Balatont.
  • Erdei játszóterünk, amelynek egy mini kalandpark is része, garantáltan hisztimentes övezet: a legzsiványabb örökmozgókat is leköti.
  • Szintén ligetes környezetben építettük meg Fitnesz Parkunkat, ahol a felnőttek gyúrhatnak a szabad levegőn.

Beléptidíjas élmények

  • Két bobpálya.
  • Hintóka – azoknak, akik igazán szeretik a pörgést!
  • Serpa Kalandpark mászótoronnyal, drótkötél-csúszdával,
  • négy különböző nehézségű kalandösvénnyel, íjászattal.
  • Paintball célbalövéssel, élesharccal – harci helyzet teljes biztonságban.
  • Emlékbázis – vigyél haza egy emléket a saját fotóddal!
🎥 Videó
📌 Elhelyezkedés
📋 Címkék
Kültéri játszótér
Kültéri játszótér
0-3 év
0-3 év
3-6 év
3-6 év
6+
6+
🚪 Nyitvatartás
  • H-V: 09:00 - 20:00