Gyerekkel.com
Aquaticum Fürdő
Szórakozás
📷 Fotóalbum
✍🏻 Leírás

A debreceni Nagyerdő szívében található, 2014-ben megújult fürdőközpont valamennyi generáció számára komplex szolgáltatást kínál. A debreceni Aquaticumban, a Nagyerdő szívében élményfürdő, termálfürdő, gyógyászat és szaunavilág is működik, amely a nyári szezonban strandfürdővel egészül ki.

Mediterrán Élményfürdő
Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő egy 66 méter átmérőjű kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára, minden fürdővendég szívébe. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak, 0-99 éves korig.

A legkisebbeket speciális klórmentes bébimedencével, a nagyobbakat gyerekmedencével, kültéri és beltéri gyermekjátszóval várják. Az élményfürdőben ezek mellett van még hullám- és élménymedence is, továbbá izgalmas csúszda, mászófal, vízicsopper, waterball, jakuzzik, barlangfürdők, sodrófolyó, gejzír, dögönyözők, gomba- és nyakzuhanyok, illetve egy Mediterrán Étterem és Thai Masszázscentrum.

A Mediterrán élményfürdő és a Mediterrán szaunacentrum a termálfürdőből zárt folyosórendszeren keresztül érhető el.

Termálfürdő
A termálfürdő medencecsarnokában 33, 35 és 38 fokos termálvizes medencék közül választhatnak a vendégek. Minden medencében megtalálhatóak a kényelmes ülőpadok, amelyek a kellemes pihenést, ellazulást segítik elő.

🎥 Videó
📌 Elhelyezkedés
📋 Címkék
6+6+
3-6 év3-6 év
0-3 év0-3 év
AnimátorokAnimátorok
SZÉP kártyaSZÉP kártya
WellnessWellness
GyerekmenüGyerekmenü
PelenkázóPelenkázó
Kültéri játszótérKültéri játszótér
JátszósarokJátszósarok