Gyerekkel.com
Zalakaros, a KIDNESS város 👦💦
2020 júl. 12.

Csekkoljatok be Magyarország kedvenc családbarát városában, Zalakaroson, ahol egész évben gyereknap van! Maxoljátok ki a nyarat! Szerezzétek be névre szóló KIDNESS igazolványotokat - ha a gyerekek már elmúltak 3, de még nincsenek 13 évesek, - és legyetek tagjai egy szuper csapatnak. 

 

A KIDNESS igazolvány birtokában számtalan előnyhöz juthattok, többek között tesztelhetitek az ország egyetlen hullámvasútját, és most egy Kidness strandlabdával is meglepnek benneteket a Zalakarosi Fürdőben


🎢  Igazi gyerekparadicsom

‍👩‍👧‍👦 Családbarát hotelek, játszóterek, kerékpárutak, felfedezésre váró vadregényes tanösvények, Magyarország egyik legnagyobb négyévszakos családi fürdője, kalandokkal teli gyerekvilágával, csúszdaparkkal, élménystranddal, és jobbnál- jobb programokkal..

Pattanj kocsiba, pötyögd be a naviba a Zobori Élményparkot, és irány a Kis-Balaton mellett fekvő kis falu, Zalaszabar, amely a fürdővárosból pár perc alatt elérhető.


🎫  Tengernyi élmény - egy igazolvány!

Ez Nektek szól! Foglaljatok zalakarosi KIDNESS szállodába, vagy váltsátok ki KIDNESS igazolványotokat a Tourinform irodában, és legyetek egy VIP klub tagjai. A programban résztvevő szállodák listájáért kattints ide! 

Díjmentesen tesztelhetitek a szezon fő attrakcióját, a Zobori Élménypark HULLÁMVASÚTJÁT, a Zalakarosi Fürdőben Kidness strandlabdával várnak Titeket, valamint számos más upgrade-re is jogosultak lehettek az igazolvány birtokában. 

Sőt, ha ez nem lenne elég, év végén a KIDNESS igazolvány tulajdonosok regisztrációt követően egy nyereményjátékban is részt vesznek, ahol családi nyaralást,  KIDNESS bringát, görkorit, vagy hátizsákot nyerhetnek.


🏨  Értékes nyeremények

Minden KIDNESS igazolvány sorszámával a nyereményjátékra is lehet regisztrálni, ahol értékes, egyedi KIDNESS ajándékokat nyerhettek! A játék részleteit a weboldalon találod!

1. Díj: KIDNESS bringa + 4* wellness hétvége félpanzióval
2. Díj: KIDNESS görkori + 3* wellness hétvége félpanzióval
3. Díj: KIDNESS hátizsák + wellness hétvége 4 *-os apartmanban, önellátással

Kalandra fel! 👨‍👩‍👧‍👦

🌎  www.zalakaros.hu/kidness

Videó a KIDNESS programról: