Gyerekkel.com
👦👧 Minőségi LEGO gyermekruházat
2020 nov. 18.

Legyen szó akár fiú-, akár lány gyerekről, a legtöbbüknél előfordult már, hogy egy-egy időszakban szinte mindig csak ugyanazt a kedvenc pólót hordták volna.. Azt pedig minden Szülő tudja, hogy egy kedvelt mesefigurás ruhadarabbal biztosan nem lehet mellélőni! Hoztunk néhány olyan minőségi darabot, amit akár a Mikulás is oda csempészhet a csizmák mellé  🎅👇

 

A fashionablekids.hu weboldalán 86-tól 176-os méretig elérhetőek a termékek, - és nem csupán a Lego, de már a Fortnite ruházatából, hátizsákjaiból, és tornazsákjaiból is válogathattok náluk! Az oldalon kapható ruhák mind minőségi termékek, nem fakulnak, nem bolyhosodnak többszöri mosás után sem, így gyermekeink kedvenc hőseivel ellátott ruhadarabjai garantáltan kiszolgálják majd a rájuk szabott időt. 

👕  PÓLÓK, HOSSZÚ UJJÚ FELSŐK


A flitteres, változtatható mintájú "simi" pólók és pulóverek minden gyermek kedvencei! 🤩 Az enyhén rugalmas, kényelmes anyagból készült, magas minőségű LEGO ruhadarabok fiús és lányos mintával is elérhetőek. 

 

❄️  KABÁTOK, DZSEKIK, SÍRUHÁK


Kényelmes, tartós technikai anyagokból készült kabátok, dzsekik és sínadrágok, melyek légáteresztőek, mégis teljesen víz- és szélállóak! A ruhadarabok egytől- egyig fényvisszaverő felülettel vannak ellátva, - gyermekeink nagyobb biztonságáért.

 

🎒  TÁSKÁK, KIEGÉSZÍTŐK

A fashionablekids.hu weboldalon mindent megtaláltok, amire csak szüksége lehet az óvodában, vagy az iskolában gyermekednek! Magas minőségű iskolatáskák és hátizsákok, tolltartók - amelyek fel vannak töltve minden szükséges eszközzel -, tornazsákok széles választéka.

 

😴  PIZSAMÁK


100% pamut anyagból készült Lego Wear hosszúujjú kétrészes pizsamák, gyermekeink kedvenc hőseinek változatos mintáival, lányoknak és fiúknak egyaránt a fashionablekids.hu weboldalon!

 

🧤  KIEGÉSZÍTŐK


Harisnyák, zoknik, fiúknak és lányoknak készült alsóneműk, sapkák, sálak és kesztyűk 100% pamut anyagból készült Lego Wear hosszúujjú kétrészes pizsamák, gyermekeink kedvenc hőseinek változatos mintáival, lányoknak és fiúknak egyaránt a fashionablekids.hu weboldalon!

 

🛏️  ÁGYNEMŰ SZETTEK


A végére hagytuk kedvenceinket, - ha gyermekünk kedvenc hősével ellátott ágyneműt választunk szobájába, biztosan könnyebben megy majd az elalvás! 🥰 A mindkét oldalán mintás ágynemű huzat szettek 40 fokon moshatóak, és cizpárral vannak ellátva. 

 

Ha szeretnél jó minőségű, mégis a viselője számára is vonzó ruhadarabokat választani böngészd a fashionablekids.hu webáruházát! 😉