Gyerekkel.com
✨ Minden gyermeknek szüksége van álmokra!
2020 szept. 06.
Benti programok

Ha rosszul alvó, vagy gyakran nyugtalan a gyermeked, akkor a SenzoRoom-ot Nektek találták ki! Az ország első szabadon látogatható szenzoros szobája fél éve nyitotta meg kapuit,- különleges fényterápiás játékokkal és berendezésekkel biztosítja a zavartalan pihenést. Az exkluzív és szigorúan fertőtlenített környezet berendezései minden családtag számára stresszmentes minőségi időt nyújtanak 🥰

 

A Magyarországon egyedülálló, innovatív kezdeményezés Európa számos országában már hatalmas népszerűségnek örvend. Családok sokasága jár rendszeresen az úgynevezett szenzoros szobákba, hogy egy-egy nyűgösebb napon picit megnyugvásra leljenek.

A SenzoRoom egy olyan hely, ahol a csend és végtelen nyugalom van; ami fényekkel – ráadásul interaktív fényekkel -, különböző látványt kínáló eszközökkel, fény-játékokkal nyújt terápiás (megnyugtató) élményt a gyermekek és szüleik számára.


A SenzoRoom ezt az élményt emelte egy tudományosan fejlesztett szintre, és multiszenzoros, azaz minden érzékünkre ható környezetet rendezett be a látogatóknak. Az erre a célra készített speciális játékokat és berendezéseket szakértői segítséggel válogatták össze, amelyek mindegyike játékra, valamint folyamatos válaszreakcióra ösztönzi az apró, sötét szobába betérőket.

Kiknek hasznos a fényterápia?

👶  0-2 éves babáknak és szüleiknek

Sírdogálás, nyugtalanság, nyöszörgés, ami mind tanácstalanságot szül bennünk, szülőkben. A pocija fáj, vagy a foga jön, esetleg növekedési ugrása van?! Mindenki találgat ilyenkor, de általában minden ötlet nehezen bizonyítható és megoldást is nehezen találunk. Próbáljátok ki az ilyen napokon a SenzoRoomot, ahol az érzékekre ható megnyugtató közegben, nagy eséllyel egy pillanat alatt elszáll a rosszkedv és a nyugtalanság. A beszámolók alapján a gyermekek a látogatás során nyugodtabbá válnak, és könnyebben alszanak el egy a szobában töltött óra után. Már 6 hónapos kortól ajánlott!

👦  2+ éves gyermekeknek

Valami megmagyarázhatatlan nyugtalanság jelent meg az ovis napok után, vagy nehéz időszak van a suliban? Beszoktatáskor, nagy változások idején, elvárások nyomasztó hatásának oldására, bármikor, amikor úgy érzed, hogy jó lenne valami, ami eltereli a gyerkőc figyelmét. A SenzoRoom egy hely, ami nem túlpörgeti, hanem megnyugtatja a gyerekeket, egy hely, ahol nincs hangoskodás, hanem nyugodt csend van, esetleg kellemes hanghatásokkal kiegészítve. Egy hely, ahol az érzékszervek által felfedezett interaktív SenzoRoom berendezések segítik a teljes kikapcsolódást.

🦄  + Különlegeseknek

Nektek találták ki ezt a helyet, ha szeretnétek nyugalmat sugárzó közegben pihenni SNI-s, vagy autista gyerkőcötökkel. A Snoezelen terápia elvén berendezett szoba érzékszervi stimuláció útján segít interakciót kiváltani, ami izgalmas fejlesztési közeget biztosít. A SenzoRoom privát bérlése is elérhető, hogy igazán komfortos, teljesen nyugodt közegben legyetek, ami kifejezetten a Ti elvárásaitok mentén kialakítható. Pont csak annyi fénnyel és játékkal, ami Nektek még kényelmes, szerethető, körül-ölelő. Illattal, vagy illat nélkül, hanghatással, vagy nélküle, akár találkozásmentes bejutással.


A SenzoRoom exkluzív környezetben várja a felnőtteket kávé- és teasarokkal, a piciket pelenkázó és ételmelegítő lehetőséggel. Amire mindenki számíthat, az pedig a maximális kikapcsolódás! 

🌎  senzoroom.com

✨ SenzoRoom... mert minden gyermeknek szüksége van álmokra.