Gyerekkel.com
Merj belevágni a nyelvtanulásba gyerek mellett is! 📚
2020 feb. 21.
Tanulás

Sokan gondolják úgy, hogy gyerek mellett már nagyon nehéz beülni az iskolapadba, pedig az ismeretek fejlesztése az élet bármely szakaszában fontos, különösen, ha a nyelvtudásról van szó. A tanfolyamok drágák és időigényesek, viszont létezik egy módszer, amellyel könnyedén és kötetlenül lehet nyelvet tanulni. Megmutatjuk, hogyan 👇


A gyerekek mellett egyre kevesebb idő jut a tudás fejlesztésére, viszont egyáltalán nem lehetetlen ezt megoldani. A legtöbben még most úgy gondolják, hogy tanulni csak iskolában lehet, vagy csakis tanárral, pedig a mai rohamosan fejlődő világban egyre elterjedtebbé válik az online nyelvtanulás, amellyel ki lehet váltani az órákra járást, illetve a tanfolyamokat. A számítógépek, okostelefonok és tabletek már a tanulásban is hasznos társak lehetnek, hiszen a segítségükkel mindent elérhetünk bárhol is legyünk. Ez a módszer tehát tökéletes mindazok számára, akiknek nincsen ideje iskolába járni, így azoknak is, akik otthon vannak a gyermekeikkel.


A nemrégiben induló eloonline.hu oldal által kínált interaktív nyelvtanuló alkalmazás, az ELO online is azt a célt szolgálja, hogy kötetlenül, online módon legyen elsajátítható a gyakorlatias nyelvtudás. A szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy kényelmes, hiszen csak egy internetkapcsolatra képes készülékre van szükség hozzá. A szolgáltatás ráadásul megfizethető, hiszen két lecke kevesebbe kerül, mint egy óra a magántanárnál vagy egy tanfolyamon!

Mindemellett a használatához nincs szükség semmilyen előképzettségre vagy papírra, bárki elkezdheti motivációtól és tapasztalattól függetlenül. Ha mindez nem lenne elég, az önálló tanulással olyan készségeket lehet fejleszteni, amelyeket később a magánéletben és a karrierben is lehet kamatoztatni, továbbá fejleszti a motivációt és a magabiztosságot is.

❓ Tehát, mi is az az ELO online?

Az ELO online egy interaktív nyelvtanuló alkalmazás, amellyel hatékonyan és könnyedén sajátítható el az angol, német, francia, olasz és spanyol nyelv, akár különböző szinteken is. Az online tananyag gyakorló feladatokkal, látványos illusztrációkkal és hasznos hanganyagokkal teszi szórakoztatóvá és kötetlenné a nyelvtanulást, mindehhez pedig csak egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre, okostelefonra vagy tabletre van szükség. A nyelvtudás a mai világban elengedhetetlen része lett az életnek, így hiszünk abban, hogy a nyelveket a gyakorlatban és kötetlenül lehet a leghatékonyabban elsajátítani.

👉 Hogyan ismerhetem meg?

Az ELO online-t ingyenesen ki is lehet próbálni online próbaleckéink segítségével. Először ki kell választani a nyelvet, megadni az adatokat, majd a gombra kattintva egy e-mailt küldünk, amelyben a linken keresztül nem csak a kiválasztott nyelv, de a többi tananyag próbaverziója is elérhető lesz. Ezzel megismerheted módszerünket és kipróbálhatod a feladatokat. Az ingyenes online próbaleckék IDE KATTINTVA érhetőek el!

Amennyiben tananyagaink elnyerték a tetszésedet, honlapunkon most 30% kedvezménnyel meg is rendelheted a számodra megfelelőt.

 

Jó tanulást! 📚