Gyerekkel.com
👦 Nyári programtipp gyerekkel: Tarzan Park
2022 júl. 28.
Mozgás

A Tarzan™ Park szinte minden, a legjobb fővárosi gyerekprogramokat felsorakoztató listán szerepel, ezért itt az idő, hogy kapjon egy külön bejegyzést a gyerekkel appban is 😊  Óriási kanyargó csúszdák, trambulinok, mászókarendszerek, kalózhajó, szabadtéri hangszerek, pattanódomb, összesen 14 fejlesztő játéksziget várja itt a különböző korú gyerekeket.

Az újpesti Tarzan ™ Parkhoz nem kell messzire utaznotok, - mégis olyan, mintha egy nyaralás helyszínére csöppennétek! Az első 13 játéksziget 1 éves kortól 14 éves korig nem csupán fejleszt, de még szórakoztat is. A legújabb 14. játéksziget a Versenyek tere pedig kortalanul a család minden tagja számára élményt jelent! Nézzük, mi minden kipróbálni való akad ebben a hatalmas szabadtéri játszóparkban!

🅿️ Könnyedén megközelíthető

Közvetlenül a Tarzan™ Park főbejáratával szemben egy hatalmas, ingyenes parkoló várja a családokat. Budapest legjobb élményparkját az Év Magyar Autója díj közönségkedvencével, a Suzuki S-CROSS-szal látogattuk meg. 

A Park bicikliúton is megközelíthető, a bejárat mellett pedig bicikli- és roller tárolókat találtok.

🎈 Szórakoztató és biztonságos

A Tarzan™ Park teljes területén gyönyörű, ápolt gyep, és a legmelegebb nyári napokon is bőséges árnyékot biztosító fák találhatóak.


A park sajátossága, hogy több olyan játszótoronnyal is felszerelték, ahol a gyerekek kifejezetten magasan, de a területet körbevevő hálónak, és a minden játék alatt megtalálható gumitéglának köszönhetően mégis teljes biztonságban élvezhetik a várak és kanyargó csúszdák nyújtotta élményt.

A legapróbbaknak a Picurvárat ajánljuk, ahol két csúszdás mászóvár gondoskodik arról, hogy a legkisebbek is a nekik való, biztonságos játékokon élvezhessék a játszóterezést.

A már nagyobb, önálló gyerekek a Billegligetben tehetik próbára egyensúlyérzéküket a különféle játékokkal, míg a Hintaréten egyensúlyozós hinateszközök, sőt, páros és kör alakú hinta is várja őket. A Liándzsungelben mókázni olyan, mint egy erdei kaland, ahol mindenféle kötélen, lépcsőn, mászófalon képzelhetik magukat a gyerkőcök felfedezőnek – vagy éppen pont Tarzannak -, a Pattanjdombon pedig mindenféle gumis eszközön lehet ugrálni és tesztelni a gravitációt.

💦 Hűsítő élmények

A Tarzan™ Park kétsgételenül legnépszerűbb attrakciója a vizes játszótér, vagyis a Placcs Placc. Különböző csobogókat, vízágyút és mindenféle spriccelős játékot találtok itt.

💡 Tipp: Mindenképp érdemes törölközőt, váltóruhát és papucsot is vinni magatokkal.

A vizes árokkal körbevett Tornyoktava részre fahídon juthattok be, majd a létrán felmászva itt is jó magasan, de biztonságosan juthattok át a kanyargós csúszdához. A Placcs Plac másik felén található Homoktenger egy óriás homokozó, ahol szebbnél-szebb homokvárak, sütemények készülnek, míg a Homokbányában szabadon lehet sarazni is.

👧 Játszva fejlődni!

A Tarzan ™ Park játékait úgy alakították ki, hogy ne csak szórakoztatóak legyenek, de fejlesszék a gyerekek mozgását is. A játékszigetek eszközei a nagy és finommozgások kivitelezésére, mozgástervezésre és szerepjátékra is alkalmasak. Mindamellett, hogy az idegrendszer fejlődését segítik elő, barátságos környezetben biztosítanak a gyermekekhez illő, koruknak megfelelő mozgáslehetőséget. 

+ ✨ Egyéb szolgáltatások

A kimerítő játék közben a pihenőről a Tarzan ™ Terasz gondoskodik, ahol árnyékkal, hűs üdítőkkel, fagyival és finom büféfalatokkal (hamburger, hotdog, rántott sajt) várják a megfáradt kalandorokat. A parkban felszerelt baba-mama szobák is vannak, így a peluscsere és szoptatás sem jelenthet gondot!

 

Kalandra fel! ☀️


Tarzan™ Park adatlap: