Gyerekkel.com
🚸 Indul a tanév - milyen táskát, cipőt válasszunk a gyereknek?!
2020 aug. 22.

A játszótérről és vízpartról nem mindig könnyű visszaülni az iskolapadba, de sokféle módon tehetünk azért, hogy feldobjuk a gyerekek számára a szorgos hétköznapokat. Fontos, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, amihez elengedhetetlen a kényelmes és stílusos ruházat és a többfunkciós, praktikus kiegészítők. Összegyűjtöttünk néhány tanácsot és stílustippet, hogy vidáman induljon a visszatérés az iskolába.

 

🎒  Az iskolatáska

A legfontosabb az évkezdéshez: egy praktikus, menő hátizsák. Egy jól kiválasztott táskát a gyerekek szívesen pakolnak be és örömmel viszik magukkal az oviba, suliba. 

👉 Amire érdemes figyelni:

  • tágas tér
  • kisebb belső zsebek
  • párnázott pántok
  • mindenhez passzoljon!

 Nézd meg a legújabb hátizsákokat!


👕  Megfelelő ruházat

A kényelmes, puha anyagokból készült pulcsik a suli alapkellékei, az otthon kényelmét elevenítik meg. A gyerekek több órát töltenek el a suliban, ezért fontos, hogy jól érezzék magukat öltözetükben.

Az idei őszi szezonban a Dorko Kids újdonságai a vagány jogging felsők és nadrágok, amelyek szettként és külön is elérhetőek fiúk és lányok részére egyaránt. A pulcsi farmerhez is ideális párosítás, a zsebes nadrág pedig kitűnő választás a szabadidős programokra.


👟  Kényelmes cipő

A cipők tekintetében a legfontosabb szempont a kényelem. Emellett a gyerekek számára is fontos a stílus, már ők is adnak a megjelenésre. A Dorko unisex modellje, az Ultralight viseletet nyújt a suliban is. Extrakényelmes, nagyon rugalmas cipő, ami szó szerint megkönnyíti a sulis hétköznapokat.

A Dorko Ultralightot csekkold le itt.


🏃‍♂️  Tornazsák

A teljes felszerelés érdekében nem feledkezhetünk meg a tornazsákokról sem. A gymbag-ek nagyon praktikusak, egy jól megválasztott darabot a gyerekek szabadidejükben is jól ki tudnak használni. 

Válassz egy menő tornazsákot innen!

Nézz szét Magyarország legnagyobb
gyermek sportcipő- és ruházat üzletében!

Jó válogatást! 😉

🌎  playersroomkids.hu