Gyerekkel.com
📘 Esti mese ajánló – 1. rész
2019 jan. 08.

Sorozatunk első részeként személyes kedvencünket – egy olyan kortárs mesekönyv sorozatot mutatunk be Nektek, amely nem csak rendkívül vicces és tanulságos, de egyedi képi megjelenítésével üde színfolt a hazai mesekönyv piacon. 2-6 éveseknek ajánljuk.

 

Nicholas Oldland – A hebrencs hód

A sorozat három könyvének első része a hebrencs hódról szól, aki mindent megrágott, ami csak az útjába került. Hanyagságának köszönhetően rövidesen az egész erdő romokban hevert és minden barátját megharagította. A meséből kiderül, hogy minden helyrehozható amit elrontottunk, pusztán akarat és elhatározás kérdése.

A Libri Könyváruházából most kedvezményesen megrendelhető! Itt.

 

Nicholas Oldland – A vadvízi kaland

A sorozat második részében a három jó barát elhatározza, hogy egy csónakban evezőtúrára indul. Nem könnyű azonban úgy evezni, ha folyton nézeteltérések adódnak. A békés túra váratlan fordulatot vesz – és közben a jávorszarvas, a medve és a hód megtanulják, hogy csak úgy jutnak ki a kalamajkából, ha összetartanak.

A Libri Könyváruházából most kedvezményesen megrendelhető! Itt.

 

Nicholas Oldland – A jámbor jávorszarvas

A harmadik rész a három jóbarát egyikét mutatja be – a jámbor jávorszarvast, aki egyáltalán nem volt vad. A barátai mozgalmasan éltek, ám ő egy kicsit mindig félt az izgalmaktól… egy napon azonban minden megváltozott. A meséből tanulságos és vidám elbeszélésben az is kiderül, hogyan kell meglátni és élvezni az élet apró örömeit.

A Libri Könyváruházából most kedvezményesen megrendelhető! Itt.

 

Szép estét! 😉