Gyerekkel.com
ūüďôūüßí Angolul k√∂nnyed√©n, - nyelvtanul√°s m√°r babakort√≥l!
2020 j√ļl. 03.

Egy ember intellektu√°lis k√©pess√©gei nem csak a genetikai adotts√°gait√≥l f√ľggenek. Kutat√°sok igazolt√°k, ha egy gyerek a lehetŇĎ legkor√°bban tal√°lkozik egy m√°sodik nyelvvel, √ļj idegp√°ly√°k alakulnak ki, √≠gy az intelligenci√°ja is nŇĎ. Azok a gyermekek, akik k√©tnyelvŇĪk√©nt nevelkedtek, jobb k√©pess√©gekkel rendelkeznek, mint egynyelvŇĪ k√∂zegben felnŇĎtt t√°rsaik.

 

A nyelvtanul√°st nem lehet el√©g kor√°n kezdeni. B√°rmit is gondolunk az iskol√°ztat√°sr√≥l, a tanul√°sr√≥l vagy a sikerrŇĎl, egy dolog biztos: ma m√°r szinte senki sem v√©gezhet el j√≥ iskol√°t, √©s nem kaphat j√≥l fizetŇĎ √°ll√°st nyelvtud√°s n√©lk√ľl. Ebben ma m√°r nincs k√ľl√∂nbs√©g; ak√°r orvosnak, tŇĎzsde√ľgyn√∂knek vagy sofŇĎrnek k√©sz√ľl gyermek√ľnk.


ūü鹬† √Člm√©ny alap√ļ nyelvoktat√°s

Nyelvet tanulni hat√©konyan csak akkor lehet, ha √©lvezz√ľk, √©s tanulni akarunk. Ez a vil√°gszerte n√©pszerŇĪ Helen Doron m√≥dszer egyik alappill√©re is, - hiszen a pozit√≠v visszajelz√©s, a siker√©lm√©ny, a rengeteg j√°t√©k, mind seg√≠ti a gyerekeket a nyelvelsaj√°t√≠t√°sban. Ezt kieg√©sz√≠tik a f√ľlbem√°sz√≥ dalok, mozg√°sos feladatok - amelyek minden √©rz√©kszervet ig√©nybe vesznek, hogy √©szrev√©tlen√ľl megragadjon a tanulnival√≥, √©s sikeres legyen minden foglalkoz√°s.

‚Ěst Mi√©rt pont a Helen Doron?!

  • Kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ, √©letkornak megfelelŇĎ tananyag, a 3 h√≥naposok korai fejleszt√©s√©tŇĎl eg√©szen a 19 √©ves tini koroszt√°lyig.

  • Sok j√°t√©k, mozg√°s, zene.¬†Mindezt humorosan, hogy kiteljes√≠tse a gyerekek term√©szetes tanul√°s ir√°nti v√°gy√°t √©s a hajlamot, hogy magukba sz√≠vj√°k a nyelvet.

  • Kis csoportokban (4-8 fŇĎ) tartott foglalkoz√°sok. A gyerekek a mag√°noktat√°ssal szemben kort√≥l f√ľggetlen√ľl sokkal jobban √©lvezik a csoportos interakci√≥ elŇĎnyeit.

  • Orsz√°gszerte m√°r 95 helysz√≠nen! N√©zd meg, hol tal√°lhat√≥ a hozz√°tok legk√∂zelebbi oktat√≥k√∂zpont.

  • Modern technol√≥giai h√°tt√©r: az angol ism√©tlŇĎdŇĎ, napi rendszeress√©gŇĪ otthoni hallgat√°sa, a Helen Doron j√°t√©kos mobil app haszn√°lata, √©s a pozit√≠v megerŇĎs√≠t√©s r√©v√©n √°tvett leck√©k gyors sikerhez vezetik gyermeked!

  • Az igaz√°n j√≥ angoltan√°r k√©ts√©gtelen√ľl az egyik legfontosabb oka annak, hogy Helen Doron oktat√≥k√∂zpontot v√°lassz gyermeked sz√°m√°ra! A Helen Doron tan√°rok szigor√ļ k√©pz√©s sor√°n saj√°t√≠tj√°k el a j√°t√©kos pedag√≥giai m√≥dszert √©s a speci√°lis, saj√°t fejleszt√©sŇĪ tananyagok haszn√°lat√°t.

ūüéěÔłŹ A m√≥dszer l√©nyege (magyar felirattal!)

ūüĎČ Ha szeretn√©tek k√∂zelebbrŇĎl is megismerkedni az √©lm√©ny alap√ļ nyelvtanul√°s m√≥dszer√©vel, l√°togassatok el egy INGYENES pr√≥ba √≥r√°ra, vagy sz√≠nes√≠ts√©tek a nyarat valamelyik Helen Doron t√°borban! ‚ėÄÔłŹ

ūüĆé www.helendoron.hu