Gyerekkel.com
🚢 5 Hajós program gyerekkel
2020 szept. 03.

Ha a fürdőzéshez épp nincs is elég jó időnk, azért még kilátogathatunk a vizekre egy kis hajókázással egybekötött családi kirándulás céljából. Cikkünkben összegyűjtöttük Nektek a legjobb hajós gyerekprogramokat az országban ⚓👇

 

Kalózhajózás Siófokon és Balatonfüreden


Egyedülálló programban lehet része annak, aki kalózhajó fedélzetére szegődik. A hajóút során a jó hangulatot a kalóz kapitány biztosítja és a gyermekek az ő irányítása alatt próbálhatják ki magukat, mint tengerjáró kalózok. A kis kalózok megtanulhatnak kalózhajót kormányozni, kalóz módjára karddal bánni, de a palackposta készítés és a kincskeresés sem maradhat el. Ebben a különleges kalóz-show programban a balatoni hajókázás izgalmakkal teli kalóz kalanddá válik.

A Siófokról induló Talizmán Kalózhajóról itt, a balatonfüredi mólóról startoló Sánta Róza Kalózhajóról itt olvashattok bővebben.

 

Szárnyashajókázás a solti Lovascentrumba


Ez a program nem csak a hajózás miatt közkedvelt, hiszen a szárnyashajó túra után a végállomás számos érdekes programot kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A lovaskocsikázás után a gyerekek megismerkedhetnek az őshonos magyar állatokkal és népművészettel. Ebéd után pedig érdekes lovasbemutatón vehetnek részt, sőt a bátrabbak ki is próbálhatják magukat benne.

Bővebb információ itt érhető el.

 

Mastercard Varázshajó a Balatonon


A Balatonföldvárról induló sétahajókázás minden napszakban ámulatba ejtő, ám naplemente környékén igazán csodálatos ez a program. Július és augusztus hónapban pedig hetente egyszer a családosoknak kedveznek, ugyanis Tomi kalóz megújult műsorával minden pénteken 19.00 órakor várja a gyermekeket. A kellemes sétahajózás során műsorral, játékkal szórakoztatják kissebbeket és nagyobbakat egyaránt. Fotó: WLB

Bővebb információ itt érhető el.

 

BKV hajó a Dunán


Amikor az ember nem szeretne egy egész napos családi programot szervezni a hajókázás köré, akkor tökéletes választás lehet a BKV menetrend szerinti hajójárata, amely tavaszi-nyári időszakban viszonylag sűrűn közlekedik. Rövid hajókázás, gyönyörű budapesti környezet, olcsóbb jegyárak (hétköznap BKV bérlettel is használható) jellemzik. Többféle vonalon közlekednek, egy-egy dunaparti sétával, fagyizással is könnyen összeköthető délutáni program lehet.

Bővebb információ itt érhető el.

 

Minimax Gyerekhajó a Dunán


Ez a hajó minden gyerek kedvence lesz, hiszen a legkisebbeket baba játszósarok, mesekönyvek, játékok, a nagyobbakat pedig animátorok, társasjátékok, arcfestés és számos interaktív program várja. Különböző fellépők koncertjén bulizhatnak a gyerekek, miközben gyönyörű környezetben (a Dunán vagy a Balatonon) ringatóznak a vízen. A gyerekhajó egy része fedett, így rosszabb idő esetén is remek programnak ígérkezik.

Bővebb információ itt érhető el.

 

👨‍👩‍👧‍👦 További gyerekbarát helyekért
böngészd az appot 📲

HaJÓra fel! 👨‍👩‍👧‍👦