fbpx

🏰 Játszóteret teszteltünk – 1. rész

Van aki szereti, és van aki "utálja" - de egy biztos; minden Anyánál van egy olyan időszak, amikor életének szerves részét képezik a játszóterek. Nem titok, hogy a gyerekkel.com-on már tudtok játszóterekre is keresni 😉, - de most induló sorozatunkban szeretnénk részletesebben is bemutatni Nektek egy-egy helyszínt.

1. Bikás park - Újbuda

Ez a játszótér egyaránt alkalmas az egészen pici és a nagyobb gyermekek részére is. A totyógók biztonságát az egész játszótéren gumi padló segíti, de baba hintát, és külön a kicsiknek kialakított csúszdát is találhattok itt. A játszótéren külön van száraz és vizes homokozó is.
A nagyobb gyerekekre is gondoltak; van külön trambulin park, kreszpálya, kötél mászókák… Rollerezni, bicajozni pedig a hatalmas parkban van lehetőség, mely számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt a család minden tagja számára.
Találhattok itt hatalmas futópályát, kondi parkot, kosár – és focipályát, ping-pong asztalokat, teniszklubot, kávézót és éttermet is, – azaz mindent, ami egy teljes nap eltöltéséhez elegendő. Külön kiemeljük itt a kis kacsaúsztató tavat, ami megunhatatlan program a kissebbek számára.
Parkolni ingyen lehet, de a park tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető (4-‘es Metró, 7; 153; 213; 214; 114; 58; 907-es busz). A park területén mosdó is található.
A helyi Önkormányzat gyakran szervez ide családi programokat., – (ezért is 😊) érdemes tehát figyelned a gyerekkel.com-ot, hiszen nálunk elsőként értesülhetsz a legjobb eseményekről!

ELŐNYÖK

Sokrétű kikapcsolódási lehetőség a család minden tagja számára

HÁTRÁNYOK

A kedvező lokációból adódóan mindig sokan vannak.

További képek

2. Rumini játszótér - I. kerület

Annak, aki ismeri Berg Judit kisegerének történetét kötelező a Rumini játszótérre ellátogatni, aki pedig még nem ismeri, az az itt töltött játék után biztosan elolvassa majd! 
A játszótér gondosan megtervezett elemei elkalauzolnak bennünket Egérvárosba. Minden korosztály számára találhattok itt érdekes  játékokat, melyek kreatívak és színesek, a (gumi borítású) tér pedig elég nagy, hogy elővegyétek a kismotort, vagy csak fogócskázzatok egyet.
A játszótér az I. Kerület, Mária téren található. Tömegközlekedéssel könnyen megközeleíthető a 4-6 villamossal, autóval sajnos csak hétvégén tudtok a környéken ingyenesen parkolni. 
A közelben van kisbolt és cukrászda is, ha pedig egész napos programot terveztek, akkor érdemes egy várlátogatást is beiktatni. A közönség színes, rengeteg külföldivel találkozhattok itt.

ELŐNYÖK

Jól árnyékolt, gumi borítású, minden korosztálynak megfelelő játszótér.

HÁTRÁNYOK

Hétvégente nagyon sokan vannak, a játszótéren nincs külön mosdó

További képek

3. Tengeri Világ játszótér - XI. Kerület, Kelenföld

A Tengeri Világ-ot a környékbelieken kívül kevesen ismerik, pedig érdemes legalább egyszer ellátogatni ide! A hatalmas és kreatívan kialakított játszótér a panelek között bújik meg.
A tér két szinten terül el. Mindkét szinten találtok kicsinek és nagyoknak való hintát, homokozót is. Az alsó szintre lépcsőn, vagy az ötletes mászófalon juthatnak le a gyermekek. Krokodilt, cápát, polipot, csikóhalat, és a játszótér sztár játékát, – a kalózhajót is itt találjátok meg.
A játékok szépen kidolgozottak, folyamatosan karban tartják őket. Parkolni ingyen tudtok, a 4- es metró kelenföldi végállomása pedig pont itt található. A közelben van étterem, élelmiszer bolt, cukrászda, és hamarosan egy nagy bevásárlóközpont is nyílik itt.

ELŐNYÖK

A játszótér hatalmas, és még hétvégén sincs tömeg.

HÁTRÁNYOK

Nincs mosdó

További képek

Kellemes időtöltést Nektek! 😊

Olvasd el ezeket is!

TOP5 Böngésző mesekönyv 📘

A hideg, téli estéken remek pihentető kikapcsolódást ígérnek a böngésző mesekönyvek. A részletgazdag képeket nézegetve …

keyboard_arrow_up