Gyerekkel.com

Gyarkan Ismételt Kérdések

 

1. Mi is az a gyerekkel.com?

Egy gyerekbarát hely- és élménykereső felület, ami segít a szülőknek, hogy különböző szűrők segítségével gyorsabban és egyszerűbben találjanak olyan helyeket vagy programokat, ahova jó elmenni a gyerekekkel.

 

2. Van egy gyerekbarát helyem / gyerekprogramokat szervezek, hogyan tudok megjelenni az oldalon és az appban?

A gyerekkel.com egyedülálló abban, hogy csak olyan programokat mutatunk be, amelyeket a családok együtt élvezhetnek! Küldetésünk az, hogy segítsünk a családoknak olyan közös emlékeket szerezni, amelyekre boldogan emlékeznek majd vissza. A gyerekkel.com felülete tökéletes marketing eszköz a célközönség pontos eléréséhez.

✍️ Egy egyszerű adatlap kitöltésével mindössze néhány perc múlva a Te helyed vagy programod is megjelenhet az ország első számú gyerekbarát programkereső app-jában! Ha pedig egyedi megjelenési lehetőségekben gondolkozol, - bátran keress bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

 

3. Miért kell regisztrálnom a "gyerekkel" app használatához?

Az alkalmazás algoritmusa különbözik a weboldalon (gyerekkel.com) működőtől. A megadott szűrési feltételek alapján a weboldalon csupán távolság, értékelés, és elnevezés szerinti sorrenben tudod a gyerekbarát helyek és programok találati listáját böngészni.

📲 A mobil app-ban ezzel szemben érdeklődési köröd és gyermeked életkora alapján testreszabott programokat is kaphatsz. Tipp: Ha túl hosszúnak találod a regisztrációs folyamatot, a Facebook gomb megnyomásával gyorsabban reigsztrálhatsz!