Gyerekkel.com

Gyarkan Ismételt Kérdések

1. Gyerektáborokat szervezek, hogyan tudok megjelenni az oldalon és az appban?

☀️ Ha ottalvós- vagy napközis gyerektáborokat szervezel, és szeretnéd, hogy az app több, mint 80.000 aktív felhasználója is értesüljon róla, nincs más dolgod mint:

1️⃣ Regisztrálj a weboldalon, majd töltsd fel a tábor (esemény) adatlapját. Add meg a megfelelő információkat (pontos helyszín, elérhetőségek, ár), és csatolj fotókat.

2️⃣ A kategóriáknál válaszd ki a Nyári táborok kategóriát, majd a gyerekbarát cimkék közül válaszd ki, hogy 🛌🏻 ottalvós-, vagy napközis táborról van szó, és hogy a tábor pontosan milyen típusú elfoglaltságot kínál (Állatos / Művész, kreatív / Programozó, gamer / Sport / Nyelvi). Érdeklődési kör megadása nem kötelező.

3️⃣ Ha minden mezőt megfelelően kitöltöttél, nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő hirdetési csomagot, és megadni a számla kiállításához szükséges adatokat. A számla összegét a Billingo felületén keresztül akár 💳 bankkártyával is ki tudod egyenlíteni.

📄 Ne aggódj, ha később módosítani szeretnél az általad megadott információkon, a weboldalon keresztül bármikor megteheted, valamint táborod kiemelésére, előre sorolására is felhasználói fiókodból nyílik lehetőséged.

Ha pedig egyedi megjelenési lehetőségekben gondolkozol, - bátran keress bennünket elérhetőségeink valamelyikén! ✉️ hello@gyerekkel.com

 

2. Van egy gyerekbarát helyem / gyerekprogramokat szervezek, hogyan tudok csatlakozni?

A gyerekkel.com egyedülálló abban, hogy csak olyan programokat mutatunk be, amelyeket a családok együtt élvezhetnek! Küldetésünk az, hogy segítsünk a családoknak olyan közös emlékeket szerezni, amelyekre boldogan emlékeznek majd vissza. A gyerekkel.com felülete tökéletes marketing eszköz a célközönség pontos eléréséhez.

✍️ Egy egyszerű adatlap kitöltésével mindössze néhány perc múlva a Te helyed vagy programod is megjelenhet az ország első számú gyerekbarát programkereső app-jában! Ha pedig egyedi megjelenési lehetőségekben gondolkozol, - bátran keress bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

 

3. Mi is az a gyerekkel.com?

Egy gyerekbarát hely- és élménykereső felület, ami segít a szülőknek, hogy különböző szűrők segítségével gyorsabban és egyszerűbben találjanak olyan helyeket vagy programokat, ahova jó elmenni a gyerekekkel.

 

4. Miért jó, ha regisztrálok a "gyerekkel" app használatához?

Az alkalmazás algoritmusa különbözik a weboldalon (gyerekkel.com) működőtől. A megadott szűrési feltételek alapján a weboldalon csupán távolság, értékelés, és elnevezés szerinti sorrenben tudod a gyerekbarát helyek és programok találati listáját böngészni.

📲 A mobil app-ban ezzel szemben érdeklődési köröd és gyermeked életkora alapján testreszabott programokat is kaphatsz. Tipp: Ha túl hosszúnak találod a regisztrációs folyamatot, a Facebook gomb megnyomásával gyorsabban reigsztrálhatsz!