Gyerekkel.com
Kiskalász zenekar – Újra nyár van!
Koncert, zene
✍🏻 Leírás
A Kiskalász zenekar nevéhez olyan nagysikerű dalok köthetők, mint a Palacsinta, Nem akarok, Hepehupa, Gyere az Állatkertbe, Zooli a zebra. Elsősorban Bartos Erika verseinek megzenésítésével lopták be magukat a kisgyermekes családok szívébe. Eddig hat CD-jük jelent meg, sorrendben: Zsákbamacska, Százlábú, Hepehupa, Salátamánia, Gyere az Állatkertbe! és a Nyuszimotor.
A műsor válogatás a legsikeresebb, a közönség által kedvelt dalokból. Az interaktív koncerten minden gyerek, szülő, nagyszülő aktív részese az előadásnak. Újra nyár van dallal együtt élvezzük, hogy ismét itt a jó idő, strandolhatunk, és persze azt, hogy nem kell iskolába járni! Együtt bűvölünk kígyót, tekeredünk, mint a palacsinta, ellátogatunk az Állatkertbe, megismerkedünk Zooli a zebrával és a többi állattal, szappanbuborékot fújunk a Buborék dalban, köszöntjük a szülinaposokat a Buli van dallal és persze sok-sok közös éneklés, táncolás, interaktív játék, no és persze nem akarás a Nem akarok dallal!
Az együttes tagjai maguk is rutinos szülők, akik tudják, mennyire fontos a gyerekekkel eltöltött közös idő, ezért megpróbálják felejthetetlen élménnyé varázsolni a koncertjeiket a családok számára.
📌 Elhelyezkedés
📋 Címkék
6+
6+
3-6 év
3-6 év