Gyerekkel.com
Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam
Foglalkozás, Szórakoztató
📷 Fotóalbum
✍🏻 Leírás

Hogyan zajlik a Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyerekeknek Szegeden?

Ezt a két napos Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajz I. tanfolyamot speciálisan 9-13 éves gyerekek számára dolgoztuk ki 8 éves tapasztalat alapján. A cél a gyermek kézügyességének és kreativitásának fejlesztése, játékos, szórakoztató feladatoksegítségével.

Sorra vesszük azokat a rajzolási technikákat, amelyekkel a korábbi nagy művészek tanultak meg rajzolni. Ezekkel a könnyen elsajátítható új technikákkal gyorsan fog gyermeked sikerélményt szerezni. Gyermekbarát rajziksolánkban tényleg a gyermekedé a főszerep és hagyjuk kibontakozni a kreativitását.

Nagy tapasztalattal rendelkező oktatóink egy rövid elméleti, gyerekek nyelvén tartott, érdekesbevezető után sokat tesztelt, izgalmas feladatok segítségével mutatja meg a jobb agyféltekés rajzolás látványos, egyszerű és fontos alaptechnikáit.

Mit tanulunk a Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyamon Szegeden?

  • arányos rajzolás,

  • a rajzeszközök megismerése,

  • rajzolási technikák,

  • árnyékolási eszközök és használatuk,

  • az élethű rajzolás módja, és

  • kreatív rajzolás, rajzolás és rajzolás! :)

Oktatóink egyéni figyelemmel segítik gyermeked a technika alapos elsajátításában.

Szülői vélemény a tanfolyamról:
“Szemmel látható volt a fejlődése. Megtanultak satírozni, árnyékolni, kiemelni és a kész rajzok láttán azt mondtam, ez valami csoda, érdekes, hogy ha becsapjuk az agyunkat ilyen mesteri művek kerülhetnek ki azoknak a keze alól is, akik egyébként nem rajzolnak átlagon felülien.”

Gyermek élmények a Művészház Fejlesztő Jobb agyféltekés rajztanfolyamról:
“Nagyon csodálatos képeket és élményeket szereztem. Minden egyes emlék belefúródott a szívembe. Szerettem itt tanulni és alkotni. Az élmény csodálatos volt számomra. A tanárok igazán kedvesek, viccesek és érdeklődők voltak. A segítségük nagyon sokat számított. Igazán élveztem ezt a két napos tanfolyamot. Köszönöm, hogy itt lehettem.” 

Várjuk gyermeked is sok szeretettel!
Jelentkezzetek most!