Gyerekkel.com
Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó
Szabadtéri programok, Mozgás
✍🏻 Leírás
Célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a sport pozitív üzeneteit, nem elméleti síkon, hanem a gyakorlatban. A kipróbálható több mint 100 sportág, aktív tapasztalást, igazi sportélményt ad, s ezáltal pozitív irányba tudja befolyásolni a sporthoz való hozzáállást, viszonyulást.
Nem feltétlenül azért, hogy a gyerekekből élsportoló, olimpikon váljon, hanem azért, hogy sikerélménnyel, örömmel gyakorolják a kiválasztott sportágat. Bár nem elsődleges célunk a tehetségkutatás, számos történet bizonyítja, hogy több, az adott sportággal nálunk megismerkedő fiatal a későbbiekben nagyon sikeres lett és kiemelkedő eredményeket ért el. 
 
A részvétel regisztrációhoz kötött, mely megtörténhet online előzetesen, de személyesen az esemény bármely napján is, a helyszínen.
 
TÖBB MINT 100 SPORTÁG ÉS 20 HANGSZER 
A Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó széles sportági és zenei palettát kínál a látogatóknak, a kitelepülő sportágakat szakképzett edzők, a megjelenő hangszereket zenei oktatók segítségével lehet megismerni és kipróbálni.
A színpadokon izgalmas sportági bemutatókra, nyílt edzésekre, illetve színvonalas zenei koncertekre is sor kerül a két nap folyamán. 
A több mint 100 sportág között biztosan megtalálhatóak lesznek majd hazánk legnépszerűbb és legsikeresebb sportágai, mint a labdarúgás, az úszás, a vízilabda, a vívás, a kézilabda és a kajak-kenu is.
OLIMPIAI, VILÁG – ÉS EURÓPA-BAJNOK SPORTOLÓK
Hazánk legkiválóbb élsportolói évről évre tiszteletüket teszik a Nagy Sportágválasztón, lehetőséget teremtve így a kicsiknek és nagyoknak, hogy a példaképekkel való találkozás egy életre szóló élményt és ez által kellő motivációt jelentsen a sportágválasztáshoz és a szabadidő, vagy esetlegesen a profi sporthoz való elköteleződéshez. 
📌 Elhelyezkedés
📋 Címkék
6+
6+
3-6 év
3-6 év